tantra i københavn helkropsmassage

Kærlighånd ♥ - 1 x 2 timers Tantra-undervisning for par hos Johannes-Kristof Søndergaard og hans kvindelige kollega, værdi kr. ,essproject.eu,% Gå til tilbud · Tid til afslapning og velvære - 75 min. Øko-mangobutter-massage, paraffinbehandling til fødder eller hænder og ansigtsmaske, værdi kr. Du skal også huske at oplyse om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus – og det er en god idé at have kalenderen parat så vi kan finde en alternativ tid til dig hvis din først ønskede tid ikke er mulig. Vores kontor/booking har åben i hverdagene mellem , men Templet er åbent for massage fra  누락된 검색어: helkropsmassage. Tantra handler om meget mere end blot massage – det er en rejse ind i flow, bevidsthed og balance, baseret på flere tusinde år gamle indsigter, principper og teknikker, der alle guider dig hjem i dig selv, ned i kroppen Det er som udgangspunkt en nøgen helkropsmassage, dvs. at hele kroppen inviteres med og berøres..

Par søger kvinde liderlige danske kvinder

Brasiliansk sugaring-behandling - evt. Her udfolder arbejdet med sig selv og dansen imellem kønnene sig i en tryg og smuk ramme. Klassisk arkitektlampe fra danske Nordlux. Du kan først bestille, når du har modtaget dit værdibevis dagen efter købet. Forkæl dig selv med 2 timers tantrisk healingmassage 1. Gradvist som disse spændinger slipper og området bliver løs- og smidiggjort, vil det medføre nye måder at føle nydelse på, øget sensitivitet og muligheden for at opleve og lære at opnå flere former for orgasmer, der er meget gavnlige for kvindens samlede system. Nyåbnede Chen Massage på Frederiksberg byder på himmelsk massage i rolige omgivelser. Tantra Torsdag - Melting for Lovers Melting for Lovers er en mulighed for at tilbringe en aften på en eventyrlig og tryg legeplads, hvor I sammen kan udforske det tantriske univers i sanseligt nærvær og opleve glæden ved bevidst berøring.

tantra i københavn helkropsmassage

Tantra massage er en helkropsmassage, og kan være en helkropsmassage i ordets fulde forstand, fordi man kan inddrage massage af kvindes yoni (kønslæber og vagina) Det er inddragelsen af yoni massagen, som kan forveksles med sex, men det er det ikke i min forståelse af tantra (forklaring følger) Yoni massage er. Kærlighånd ♥ - 1 x 2 timers Tantra-undervisning for par hos Johannes-Kristof Søndergaard og hans kvindelige kollega, værdi kr. ,essproject.eu,% Gå til tilbud · Tid til afslapning og velvære - 75 min. Øko-mangobutter-massage, paraffinbehandling til fødder eller hænder og ansigtsmaske, værdi kr. Du skal også huske at oplyse om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus – og det er en god idé at have kalenderen parat så vi kan finde en alternativ tid til dig hvis din først ønskede tid ikke er mulig. Vores kontor/booking har åben i hverdagene mellem , men Templet er åbent for massage fra  누락된 검색어: helkropsmassage....


Ofte inviterer vi internationale undervisere, som beriger os med deres viden og erfaring. Og jeg spørger igen, under massagen, tantra i københavn helkropsmassage, inden jeg påbegynder berøringen af de intime dele. Tankerne kommer på overarbejde. Tantramassage til kvinder hos Kærlighånd - ½ times tantra-massage til kvinder hos Kærlighånd, værdi kr. Slip for smerter og ubehag i kroppen med 60 min. Vi beder dig om at komme til det private nøgenfotos massage slagelse tidspunkt, og ikke før, da vi ikke har et venterum, og ikke altid mulighed for at åbne døren inden det aftalte tidspunkt, da vores massører forbereder sig på at give dig den bedst mulige massage. Du skal også huske at oplyse om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus — og det er en god idé at have kalenderen parat så vi kan finde en alternativ tid til dig hvis din først ønskede tid ikke er mulig. Massage, Tantra massage og tantra-behandling, Yoni massage, Kun for kvinde. Få nyhedsbreve for København Odense Aarhus Aalborg.


Erotisk massage viborg trans massage


Før du booker en tid i Tantra Templet: Vi gør opmærksom på at selvom der er mange gavnlige og helbredende effekter af en tantramassage indenfor alle livets områder, så kan en tantramassage ikke erstatte en lægelig behandling, og hvis du har fysiske eller psykiske problemer anbefaler vi på det kraftigste at du søger læge, og følger lægens anvisninger. I Odense finder du os på Skibhusvej 94, 2. Kommer du på cykel er det en skøn tur ad Strandvejen, forbi Dyrehaven og Ørnereden. Massagen hos mig er en sanseoplevelse. For førstegangs-besøgende bør du afsætte cirka 2, timer i alt.

tantra i københavn helkropsmassage